Bilete SUR AUSTRU – lansare de album - DATURA STRAHIARELOR - 19 oct - Quantic

SUR AUSTRU – lansare de album - DATURA STRAHIARELOR

Quantic, București

sâmbătă, 19 octombrie acces de la 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General EarlyBird
60 lei
Acces General Presale
75 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Sur Austru este încântat să vă prezinte noul album „Datura Străhiarelor”, cel mai complex și ambițios proiect al nostru de până acum. După trei ani de la cel de-al doilea ritual „Obârșie”, suntem din nou pregătiți să vă purtăm adânc într-o inițiere magică a tradiției românești.

„Datura Străhiarelor” prezintă apocalipsa declanșată de ființe magice din mitologia românească, vrăjile lor dărâmând porțile dintre lumea fantastică și cea reală .

Incantații și invocații bântuitoare, instrumente traditionale, percuții, chitare organice și puternice, toate se îmbină pentru a vă aduce atmosferă și agresivitate sonoră.

Vă așteptăm la un nou ritual Sur Austru în data de 19 octombrie la Quantic.

 

WARHYMN

Warhymn revine pe scena din Quantic la puțină vreme după lansarea EP-ului Occult Fire, promițând un show black metal obscur si bine inchegat așa cum ne-au obișnuit. Trupa a împlinit de curând 5 ani de activitate, timp în care a susținut 22 de show-uri și a lansat un album full-length, 2 EP-uri și un material Live. În prezent, Warhymn lucrează la următorul material full preconizat a fi lansat în a doua jumătate a anului 2025.

 

MAUNA SOL

Mauna Sol are ca origini un proiect instrumental cu influențe black metal, inițiat în primăvara anului 2016, de către chitaristul Marius Licu, membru al trupei brașovene The Thirteenth Sun. Proiectul a fost pus deoparte până în iarna anului 2019, când, odată cu cooptarea lui George Costan (voce), Ionuț Cățeanu (chitara bass) și a doi foști membri Protonyk, chitaristul Bogdan Itu și toboșarul Andrei Rențea (Pedestrians și Ego Store), a luat naștere Mauna Sol. 

 

 

 

 

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.